Γιατί Οrama....

 

 

Ενα επιτελείο έμπειρων επαγγελματιών (φωτογράφων, βιντεοληπτών, μοντέρ) είναι δίπλα σας στην ομορφότερη στιγμή του παιδιού σας ώστε να αποτυπώσει με άριστο τρόπο τη σημαντική αυτή στιγμή.

Η ομάδα της Orama θα σχεδιάσει μαζί σας και θα υλοποιήσει εκείνη τη μέρα μια ξεχωριστή φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση και να'στε σίγουροι ότι θα είστε πιό όμορφοι από ποτέ ! Η όλη δουλειά μας γίνεται με στοργή και απόλυτη ευαισθησία απέναντι στο μικρό σας άγγελο και σε σας...


Στο τμήμα του μοντάζ, η βάφτιση χωρίζεται σε ενότητες, υπάρχει φωτογραφικό άλμπουμ, αλλά και καλλιτεχνικό Videoclip με τις καλύτερες στιγμές , που δίνουν έναν τέλοιο επαγγελματικό τόνο στην παραγωγή.


Πλάνα που συμβαδίζουν με τη μουσική, αργές κινήσεις και λήψεις λεπτομερειών της βάφτισης και του παιδιού, δημιουργούν ένα μικρό ευχάριστο παραμύθι.

 

Αλλά και στην δημιουργία του φηφιακού σας άλμπουμ, συμμετέχετε σε όλη τη διαδικάσία και να είστε σίγουροι ότι όταν θα είστε ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένοι τότε θα σας παραδώσουμε ένα αθάνατο, πολυτελές, δερμάτινο άλμπουμ που να είστε σίγουροι ότι θα το χαίρετε κι όταν μεγαλώσει....

 

 

Σε πολύ λογικές τιμές και με μεγάλες ευκολίες ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη και του παραδίδουμε την βάπτιση σας τ άριστη σε ποιότητα φωτογραφίας, εικόνας και ήχου.

* * * * * * * * * * * * *